home Third Force THIRDFORFCE SRI LANKA LAUNCHED

THIRDFORFCE SRI LANKA LAUNCHED

 

Sri Lanka: satu sejarah baru telah tercipta oleh 3rd Force hari ini dimana satu pelancaran 3rd Force disana berjalan dengan lancar. pelancaran ini amat bermakna bagi 3rd force kerana ia mampu melebarkan jaringan kerjasama dan persahabatan dengan negara luar di atas satu platform kemanusiaan. beirta ini disampaikan sendiri oleh pengasas The 3rd Force Raja Shamri Raja Husin dalam laman Facebook miliknya sebentar tadi.

“12 tgh hari waktu sri lanka. Selesai sudah pertemuan bersama CEO Serendib Foundation saudara Rafique beserta volunteers dan semua kakitangan yang bertugas di jemaat islami Sri Lanka serta ibupejabat serendib foundation. Majority yang lead semua segmen bantuan di sini adalah profesor dan profesional.

Kerjasama rasmi dan pelancaran thirdforce Sri Lanka adalah antara usaha kita untuk melebarkan jaringan kerjasama dan persahabatan dengan negara luar di atas platform kemanusiaan.

Kita sedang di bawa dengan bas sekarang ke pedalaman Sri Lanka untuk melihat bagaimanakerja-kerja kemanusiaan di lakukan di sana. diharap dengan kerjasama yang ini mampu memberi kebaikan khasnya kepada asnaf disana untuk dibantu sekadar yang termampu. tahniah semua kerana bersama-sama dengan thirdforce dan jomm jadi orang baik-baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *