home Medical MAJLIS DOA SELAMAT DAN SAMBUTAN HARI LAHIR MUHD REDZUAN B HAIDIR

MAJLIS DOA SELAMAT DAN SAMBUTAN HARI LAHIR MUHD REDZUAN B HAIDIR

Assalamualaikum wbt/Salam Perpaduan

MAJLIS DOA SELAMAT DAN SAMBUTAN HARI LAHIR MUHD REDZUAN B HAIDIR
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Update Adik Muhd Redzuan b Haidir

8 April 2014, Pekan PD – Disini kasih sayang kami  tertumpah. Alhamdulillah, majlis doa selamat dan sambutan hari lahir adik Redzuan berjalan lancar. Kegembiraan keluarga ini menerima kunjungan kami serta anak-anak yatim di sekitar Port Dickson tidak dapat digambarkan. Sumbangan-sumbangan anda telah disampaikan kepada Pn Noraini, moga dengan sumbangan ini dapat meringankan beban mereka selepas ini.

Sambutan yang sederhana tapi penuh dengan kasih sayang ini menunjukkan betapa impaknya dalam meningkatkan motivasi dan semangat kelurga ini untuk meneruskan hidup.

Terima kasih kepada Ustaz Mohd Shukri Samsudin , terima kasih kepada anak-anak yatim dari Yayasan Anak Yatim PD , terima kasih Antiques Banknotes Coins Arba, terima kasih Fadillah Kenny, terima kasih AJK 3rdForceNS(Zariah Zariah Bt Mohidin, Bakal Jenazah, Nurul Ain, Mala Tekpi, Qastie, Abdul Malek Bin Adam, Haizul Mohd) , terima kasih Kak Siti Esah, Terima kasih Azlan Faiz Photo, terima kasih Rosman Mohamad, terima kasih Nisa Mohd Nor, terima kasih Pn Haslina, Terima kasih Pn Azimah Abdul Malik dan terima kasih kepada semua penyumbang yang membantu menyumbangkan tenaga, masa, wang ringgit dan barangan dalam misi orang baik membantu keluarga ini.

#jomjdorgbaikbaik
#The3rdForceNS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *