home Latest News BANTULAH .. MEREKA SANGAT MEMERLKUKAN KITA SEKARANG!

BANTULAH .. MEREKA SANGAT MEMERLKUKAN KITA SEKARANG!

Tanggal 1 Oktober 2017, keluarga En. Argussri Bin Kassim dan Pn. Misah Bt Yahya yang menetap di Kampung Teluk Kecil Pulau Pangkor Perak telah diberi ujian oleh Allah swt dengan kejadian yang sangat menyayat hati apabila sebatang pokok durian telah tumbang dan menghempap rumah mereka.

Ekoran kejadian tersebut anak- anak kepada pasangan tersebut telah mengalami kecederaan . Salah seorang anak kepada pasangan Argussri dan Puan Misah Bt. Yahya iaitu Siti Zaharah yang berumur 11 tahun telah mengalami kecederaan yang agak serius.

petikan daripada Berita Harian Online

Adik Siti Zaharah telah mengalami kecerderaan patah tulang rusuk dan kecerderaan pada bahagian hati yang agak serius.

Pada mulanya adik Siti Zaharah telah dimasukkan ke Pusat Rawatan Rapi (ICU) di Hospital Manjung, kemudian dipindahkan ke Hospital Ipoh. Dan yang terkini adik Siti Zaharah dipindahkan ke Hospital Sultanah Bahiyah di Alor Star Kedah untuk mendapatkan rawatan Dr Pakar Hati di sana.

Jom sama-sama kita menghulurkan sumbangan membantu keluarga miskin yang dilanda Mushibah ini . Semoga sumbangan yang dihulurkan dapat membantu meringankan dan mengurangkan keperitan yang dialami oleh keluarga En. Argussri.

Sekiranya ingin menyumbang boleh hubungi 📞

1.Ustaz Syed Shahrim di talian 0195121274
2. Ustaz Shahril Saari di talian 0122365297

Dilaporkan oleh
Pn Rosni Ismail
Thirdforce Perak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.