home Latest News PROGRAM EDARAN BARANGAN DAPUR UNTUK ASNAF

PROGRAM EDARAN BARANGAN DAPUR UNTUK ASNAF

[TF SABAH] PROGRAM EDARAN BARANGAN DAPUR UNTUK ASNAF : PERHATIKANLAH GAMBAR-GAMBAR INI

TAWAU, 13 November 2017- Bersedekah, berkongsi rezeki atau memberi sebahagian apa yang kita ada kepada golongan yang memerlukan merupakan satu nikmat yang sukar digambarkan dengan kata-kata. Apalagi jika dilakukan secara rutin dalam kehidupan harian kita.

Amalan ini bukan sahaja membuka pintu rezeki malah dapat menyembuhkan hati yang sakit kerana pelbagai penyakit dunia. Percayalah harta tidak akan berkurang walau sedikitpun jika kita berkongsi dengan orang lain.

Semoga dengan perkongsian pelbagai program daripada sukarelawan PERKALAS@3rd Force Sabah di media sosial sedikit sebanyak kita dapat menyedari bahawa terlalu ramai manusia yang hidup dalam keadaan serba kekurangan. Mereka ini menunggu rasa peduli sesama umat manusia agar berkongsi rezeki yang Allah pinjamkan kepada kita selama ini.

Sebarang update aktiviti PERKALAS@TF SABAH anda boleh ke page rasmi kami https://www.facebook.com/perkalas791/ atau anda juga boleh follow http://www.rajashamri.com/

JOM JADI ORANG BAIK-BAIK !!

“KEBAHAGIAAN UNTUK SEMUA”

KAHAR HUSENG
PERKALAS@TF SABAH
01119560583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.