home Construction UPDATE PERKEMBANGAN PEMBINAAN JEMBATAN KAMPUNG HALO

UPDATE PERKEMBANGAN PEMBINAAN JEMBATAN KAMPUNG HALO

UPDATE PERKEMBANGAN PEMBINAAN JEMBATAN KAMPUNG HALO : SAKSIKANLAH GAMBAR-GAMBAR INI DAN DOAKANLAH KAMI KERANA SESUNGGUHNYA PERJUANGAN INI PENUH ONAK DAN DURI

SENPORNA 3 Februari 2018 | Pagi ini team sukarelawan PERKALAS@3rd Force Sabah dan anak-anak muda Semporna telah memulakan mendirikan tiang-tiang jembatan. Ini perlu dilakukan dengan pantas diwaktu air surut.

Namun kerja pembinaan ditangguhkan kerana para sukarelawan membantu dan memberi ruang menguruskan jenazah warga kampung Halo bersebelahan dengan tapak pembinaan jembatan. Setelah proses pengurusan jenazah selesai barulah kerja-kerja pembinaan jembatan Kg Halo boleh diteruskan.

Kagum melihat kesungguhan anak-anak muda Semporna yang bertungkus lumus bekerja di bawah terik matahari namun tetap semangat untuk berusaha secepatnya membina jembatan ini. Apabila air pasang terpaksa menggunakan bot untuk meneruskan kerja-kerja ini.

In sya Allah amanah seluruh keluarga besar PERKALAS@3rd Force Sabah di seluruh Malaysia akan kami sampaikan dan usahakan sebaik mungkin.

Sebarang update aktiviti PERKALAS@TF SABAH boleh ke page rasmi kami https://www.facebook.com/perkalas791/

atau anda juga boleh follow

https://www.facebook.com/rajashamri/

JOM JADI ORANG BAIK-BAIK !!!!

“KEBAHAGIAAN UNTUK SEMUA”

KAHAR HUSENG
PERKALAS@TF SABAH
01119560583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.