home Latest News UPDATE BANTUAN PAKAIAN TERPAKAI UNTUK MANGSA KEBAKARAN DI KAMPUNG UNTA

UPDATE BANTUAN PAKAIAN TERPAKAI UNTUK MANGSA KEBAKARAN DI KAMPUNG UNTA

UPDATE BANTUAN PAKAIAN TERPAKAI UNTUK MANGSA KEBAKARAN DI KAMPUNG UNTA

LAHAD DATU 21 Februari 2018 | Pagi ini team sukarelawan kita yang di ketuai oleh Ayah Kidal telah bergerak ke kampung Unta untuk menghantar bantuan ulang bagi mengagihkan pakaian terpakai kepada para mangsa setelah mendapat maklumat bahawa semenjak kebakaran tempoh hari para mangsa belum mendapat pembelaan sewajarnya.

Program-program sebegini perlu diperbanyakkan di setiap daerah agar dapat mendidik masyarakat tentang rasa peduli yang PERKALAS@3rd Force Sabah mengharapkan ianya akan menjadi satu budaya yang tak asing dalam kalangan masyarakat satu saat nanti.

Rumus sederhana tentang gerak kerja lapangan ini ialah Jika semakin ramai orang baik-baik yang turun ke lapangan kesannya semakin banyak orang-orang yang memerlukan pertolongan akan terbantu.

Terima kasih kepada semua yang terlibat terutama para sukarelawan, masyarakat dan seluruh keluarga besar PERKALAS @ 3rd Force Sabah di Malaysia yang tidak henti menyokong program kami di sini.

Sebarang update aktiviti PERKALAS@TF SABAH boleh ke page rasmi kami https://www.facebook.com/perkalas791/

atau anda juga boleh follow

https://www.facebook.com/rajashamri/

JOM JADI ORANG BAIK-BAIK !!!!

“KEBAHAGIAAN UNTUK SEMUA”

KAHAR HUSENG
PERKALAS@TF SABAH
01119560583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.