home Third Force KERJA AMAL MEMBERSIHKAN SURAU IBU PEJABAT POLIS DAERAH SEMPORNA

KERJA AMAL MEMBERSIHKAN SURAU IBU PEJABAT POLIS DAERAH SEMPORNA

KERJA AMAL MEMBERSIHKAN SURAU IBU PEJABAT POLIS DAERAH SEMPORNA

SEMPORNA- 14 Mac 2018 | Alhamdulillah sukarelawan PERKALAS@3rd Force Sabah hari ini telah membuat kerja-kerja pembersihan di surau IPD Semporna. Membersihkan parit, lantai surau, tandas surau dan memungut sampah di sekitar perkarangan surau telah dilaksanakan.

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor
para belia dan generasi baru perlu diterapkan kerja kerja kemanusiaan ini. tindakan yang thirdforce sabah lakukan sangat baik dan perlu dijadikan contoh kepada semua orang. sebahagian anak muda membersihkan longkang surau di semporna

Aktiviti sebegini penting untuk menggalakkan belia menyintai kebersihan. Selain dapat memupuk sifat kerjasama dan menggunakan masa lapang yang ada setelah seharian bekerja untuk aktiviti yang lebih berfaedah.

Terima kasih kepada Bro Ibrahim selaku koordinator daerah yang berusaha sentiasa kreatif dan komitmen melaksanakan sebarang aktiviti PERKALAS@3rd Force Sabah di daerah Semporna. Setinggi penghargaan kepada semua sukarelawan yang datang bersama menjayakan program ini. Semoga mendapat keberkahan dunia dan akhirat dariNYA.

Sebarang update aktiviti PERKALAS@TF SABAH boleh ke page rasmi kami https://www.facebook.com/perkalas791/

atau anda juga boleh follow

https://www.facebook.com/rajashamri/

JOM JADI ORANG BAIK-BAIK !!!!

“KEBAHAGIAAN UNTUK SEMUA”

KAHAR HUSENG
PERKALAS@TF SABAH
01119560583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *