home Third Force LORI THIRDFORCE BERGERAK LAGI

LORI THIRDFORCE BERGERAK LAGI

LORI THIRDFORCE BERGERAK LAGI

16 Julai-Kali ini misi bergerak ke Kuala lumpur untuk mengambil barangan sumbangan. Dua orang sukarelawan bersama sebuah lori bergerak ke Kuala lumpur sabtu lepas untuk mengambil beberapa barangan yang telah diberikan oleh penyumbang.

No automatic alt text available.
katil ini telah disumbangkan oleh puan Rubiah dan encik Hanif dari Kuala Lumpur

Alhamdulillah,kami bersyukur kerana diberi keselamatan atas urusan kami ini dan ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada penyumbang. Tahniah dan terima kasih kepada puan Rubiah dan encik Hanif kerana telah menyumbang katil hospital, Terima kasih juga kepada mr Bug kerana telah menyumbang lite shower.

Lite shower adalah hasil ciptaan mr Bug ia sebuah bilik mandi bergerak, Ini bagi memudahkan golongan gelandangan mahupun bagi mangsa kebakaran yang duduk di penempatan sementara.

Hari ini kami mula bertolak balik dari Kuala lumpur ke kelantan, Sudah jadi kebiasan kami pergi mengambil barangan ke seluruh pelosok untuk diagihkan kepada golongan yang memerlukan. Dengan harapan hasil kecil kami ini didengarinya.

Terima kasih sekali lagi kepada semua yang membantu gerak kerja Thirdforce dan kepada semua penyumbang, Kerana sesungguhnya salah satu mata yang dicintai Allah s.w.t ialah “mata yang memandang mereka yang miskin dengan penuh kerahmatan dan kasih sayang”.

#jomjadiorangbaikbaik

Perkongsian daripada
Jullah dan Iskandar
sukarelawan Thirdforce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.