home Third Force FAKIR MISKIN TERUS DISANTUNI OLEH PERKALAS @ TF SABAH

FAKIR MISKIN TERUS DISANTUNI OLEH PERKALAS @ TF SABAH

FAKIR MISKIN TERUS DISANTUNI OLEH PERKALAS @ TF SABAH

SANDAKAN _ 7 Ogos 2018 | Menyantuni masyarakat perbulan yang hidup dalam kekurangan antara salah satu program yang digeluti oleh anak-anak muda PERKALAS @ The 3rd Force Sabah sejak lebih kurang 7 tahun lalu.

Sukarelawan PERKALAS@The 3rd Force Sabah ini tidak ramai namun mereka ada hampir di setiap daerah di Sabah. Para sukarelawan ini datang dari pelbagai latar belakang namun disatukan dalam satu misi untuk menyebarkan kebaikan dengan moto “KEBAHAGIAAN UNTUK SEMUA” untuk PERKALAS dan “JOM JADI ORANG BAIK-BAIK” bagi The 3rd Force Sabah.

Menjadi rutin perbulan team PERKALAS@The 3rd Force Sabah untuk menziarahi golongan asnaf dan fakir miskin di setiap daerah dengan berkongsi barangan dapur. Contohnya di Sandakan hari ini beberapa keluarga telah disantuni. Dana yang diperolehi bagi meneruskan kerja-kerja kemanusiaan ini ialah daripada poket sendiri dan jika ada sumbangan daripada masyarakat akan digabungkan dan disampaikan kepada golongan sasar.

Sebarang update aktiviti PERKALAS@TF SABAH boleh ke page rasmi kami https://www.facebook.com/perkalas791/

atau anda juga boleh follow

https://www.facebook.com/rajashamri/

JOM JADI ORANG BAIK-BAIK !!!!

“KEBAHAGIAAN UNTUK SEMUA”

KAHAR HUSENG
PERKALAS@TF SABAH
01119560583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.