home Construction [SAHAM AKHIRAT] UPDATE BAIK PULIH RUMAH ANAK YATIM PIATU 4 BERADIK (RUMAH SYURGA KAKAK)

[SAHAM AKHIRAT] UPDATE BAIK PULIH RUMAH ANAK YATIM PIATU 4 BERADIK (RUMAH SYURGA KAKAK)

[SAHAM AKHIRAT] UPDATE BAIK PULIH RUMAH ANAK YATIM PIATU 4 BERADIK (RUMAH SYURGA KAKAK)

GAAL, PASIR PUTEH – 16 Ogos 2018 | update terkini bantuan baikpulih rumah anak yatim 4 beradik di Gaal kini berada di fasa terakhir. Para tukang hari ini telah mula membina tambahan bilik untuk rumah anak yatim 4 beradik dan dijangka siap dalam 1 ke 2 hari ini.

Image may contain: one or more people and people sitting
Para tukang hari ini telah mula membina tambahan bilik untuk rumah anak yatim 4 beradik dan dijangka siap dalam 1 ke 2 hari ini.

Manakala bahagian dapur dan bilik air kini hanya menunggu untuk dicat dan dibuat pendawaian elektrik sahaja lagi. Menjelang raya aidiladha ini, insyaallah, nadira dan adik-adik dah boleh guna bilik tidur, dapur dan bilik air baru dengan rasa selesa dan lebih selamat. Terima kasih kepada semua keluarga besar thirdforce yang membantu tanpa bnyk protokol dan birokrasi. Masih ada sikit lagi kerja pembinaan seperti mengecat dan wiring. Saham akhirat sentiasa terbuka.

Teruskan menyokong kerja-kerja kemanusiaan ini dan jom sama-sama merebut saham akhirat masing-masing. Kita jangkakan rumah ini akan siap sepenuhnya tak lama lagi… Hari ini merupakan hari terakhir Saudara Faizal kakitangan JKM yang sambung belajar di UKM menjalani latihan industri atau pratikal training dengan Thirdforce. Kita mengucapkan jutaan terima kasih kepada beliau dan berharap hubungan ukhwah ini akan terus berterusan.

Kes diselia oleh:

Faizal
Ramadan
Penghulu Hisyam
Pak Imam Ya

#jomjadiorangbaikbaik
#thirdforce
#rajashamri
#rajashamri2022
#rumahsyurgakakak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.