home Third Force 20 PEK RAMADHAN UNTUK FAKIR MISKIN

20 PEK RAMADHAN UNTUK FAKIR MISKIN

TAWAU _ 14 MAY 2019 | Alhamdulillah petang tadi sukarelawan PERKALAS@The 3rd Force Sabah telah menyampaikan amanah daripada rakan-rakan pensyarah Institut Pendidikan Guru (IPG) Kampus Tawau. 20 Pek Ramadhan yang berisi barangan dapur telah diserahkan terus kepada fakir miskin yang diadakan di Depot Kemanusiaan PERKALAS@The 3rd Force Sabah.

Semoga segala sumbangan ini memperolehi balasan yang baik daripada Allah dan para penyumbang sentiasa di bukakan pintu rezeki yang luas dan diberikan kelapangan hati setiap masa.

“Berimanlah kamu kepada Allah dan Rasul-Nya dan nafkahkanlah sebahagian dari hartamu yang Allah telah menjadikan kamu menguasainya. Maka orang-orang yang beriman di antara kamu dan menafkahkan (sebagian) dari hartanya memperoleh pahala yang besar.” (QS. Al Hadiid: 7)

“Dan barang apa saja yang kamu nafkahkan, maka Allah akan menggantinya dan Dia-lah Pemberi rezki yang sebaik-baiknya.” (QS. Saba’: 39).

Sebarang update aktiviti PERKALAS@TF SABAH boleh ke page rasmi kami 
https://www.facebook.com/perkalas791/

atau anda juga boleh melihat dan subscribe channel Youtube kami di
https://www.youtube.com/channel/UCFEFoI3avYme3ci4vblf0CA

anda juga boleh terus ke page rasmi Raja Shamri

https://www.facebook.com/rajashamri/

JOM JADI ORANG BAIK-BAIK !!!!

“KEBAHAGIAAN UNTUK SEMUA"

KAHAR HUSENG
PERKALAS@TF SABAH
01119560583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The people from Rich Mille informed me that fake richard mille this bezel is actually corrosion-proof, exceptionally inflexible and also very resistant to impacts.